A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben


Köszöntjük Önt a Kazal Kft. szerszám és gépkölcsönző honlapján!Szeretettel várjuk gépkölcsönzőnkben Budapest, XVIII. kerületben, a Podhorszky u. 21. szám alatt!
Üzletünk számos gépe közül választhat! Nálunk minden munkához megtalálja a megfelelő gépet!
Megbízható márkák profi gépeit, szerszámait használhatja kedvező bérleti díjak mellett!Ne vásároljon, kölcsönözzön!


Kölcsönzőnkben széles választékban megtalálhatóak különböző kis- és nagy teljesítményű gépek, többek között:
- építőipari,
- épületgépészeti,
- faipari (asztalos) és
- kerti gépek,
illetve különféle szerszámok, melyek akár a ház körüli kisebb nagyobb feladatokhoz, esetleg lakásfelújításhoz, építő és szakipari munkákhoz nyújtanak segítséget gyorsan, megbízhatóan, kedvező bérlési árak mellett.

A kerti munkáktól az építkezéseken át a felújításokig kínálatunkban minden munkához megtalálja a szükséges gépeket és szerszámokat.

Akár rövid vagy hosszú bérleti időszakra, akár kisgépre, akár nagy teljesítményű gépre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk minden igényt maximálisan kiszolgálni.

Érdeklődjön elérhetőségeinken az aktuálisan bérelhető gépekért, illetve ha előre időpontot szeretne foglalni valamelyik gép bérléséhez, kölcsönzéséhez.                      

Amennyiben a gépet lefoglalta, de a megbeszélt időpontban nem jön érte, akkor nem várunk Önre, a gépet másnak adjuk bérbe.

Lehetőséget biztosítunk online foglalásra is. Ha ezt a formát választja, mi félretesszük Önnek a lefoglalni a kívánt gépet. Kérjük vegye figyelembe,hogy a beérkezett foglalási igények nem számítanak szerződésnek!  A kölcsönözni kívánt gépet a jelzett elviteli időponttól számítva maximum egy óráig tudjuk tartani, utána igény szerint kiadjuk másnak!

Az adott gépre beérkező foglalásokat a foglalni kívánt időpont tekintetében sorrendben kezeljük!


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!