A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Polisztirol vágó (hungarocell vágó) SPEWE 5000

Habosított polisztirol szigetelő panelek vágásához. Lehetővé teszi az egyenes vagy ferde vágásokat, a gérvágásokat, az egy- vagy többszintű visszavágásokat és a hornyolt vágásokat.

  • Gyártmány: SPEWE 5000

  • Vágási hossz: 104,5 cm

  • Vágási mélység: 21 cm

  • Tápellátás: 230V

  • A vágókészülék súlya: 17,8 kg


  • Kaució: 60000 Ft.

6 000 Ft/nap
Nettó: 4 724 Ft/nap


Az ár 24 órás kölcsönzésre vonatkozik!
Kaució:

60 000 Ft

Raktáron! Azonnal kölcsönözhető!
  • Cikkszám: 01-049

Részletes leírás
Kompakt állványvágó készülék a pontos munkavégzés érdekében. Golyóscsapágyak a precíz vágásokhoz. Orientálható és rögzített kétoldali hosszirányú vezető, fokozatokkal. Telepítés földre vagy állványokra. A készüléket két egyszerű lépésben lehet beállítani a készülékhez erősen rögzített, összecsukható lábnak köszönhetően. A transzformátor most már szilárdan csatlakozik a készülékhez, hogy egy kézzel a felhasználási helyre lehessen vinni. A vágókészülék súlya 17,8 kg, a vágási hossz 104,5 cm és a vágási mélység 21 cm. A vágóberendezéssel minden fontos vágás, például egyenes, ferde és gérvágás, visszahúzás és visszavágás, valamint horonyvágás elvégezhető.
Ezek még érdekelhetik
«
»
MAX RB398 ipari betonvas kötöző gép 0,8 mm-es huzalhoz

Építkezéseknél, vagy betonacél háló, oszlop stb. előre gyártásánál a nagy mennyiségű betonvas kötözéshez egy kiváló célszerszám.

Bruttó: 6 000 FtRészletek
Polisztirol vágó (hungarocell vágó) SPEWE 5000

Habosított polisztirol szigetelő panelek vágásához. Lehetővé teszi az egyenes vagy ferde vágásokat, a gérvágásokat, az egy- vagy többszintű visszavágásokat és a hornyolt vágásokat.

Bruttó: 6 000 FtRészletek
Scheppach HP 1200 S Lapvibrátor 60 kg

Univerzális lapvibrátor a 60 kg-os tömegével alkalmas a talaj tömörítésére a kertekben, az aszfaltozáshoz, az utak javításához, a térburkolatok tömörítésére, illetve egyéb terepmunkákhoz.

Bruttó: 6 500 FtRészletek
Festőlétra

Festőlétra (4 foktól 10 fokig) megerősített lábakkal, ezért a háztartási létránál jobban bírják a mindennapi igénybevételt

Bruttó: 1 000 FtRészletek
Honda GX 390 Mobil Aszfaltvágó, betonvágó, hézagvágó (13LE/500mm)

Mobil Vizes vágó aszfalthoz, betonhoz. Kis súlya, könnyű kezelhetősége miatt gazdaságos megoldást jelent a főleg kisebb munkákat, javításokat végző kivitelezőknek, szakembereknek.

Bruttó: 12 000 FtRészletek
Inverteres hegesztőgép KUKO-200A

Alkalmas bevont elektródás hegesztésre. Egyenáramú kimenete miatt a legtöbb, rutilos, bázikus, cellulóz bevonatú elektródás hegesztésre, illetve helyszíni szerkezetek hegesztésére.

Bruttó: 4 000 FtRészletek
Talicska 65L

65 l-es, fémvázas talicska tömör kerékkel. Elsősorban építőipari célra használható, de alkalmas bármilyen munkához a ház körül.

Bruttó: 1 500 FtRészletek